Vi vann!

Hej kära blogg.

 

Nu har vi inte hörts på en lång och som vanligt mycket händelserik månad. Jag har bland annat hunnit besöka huvudstaden två gånger, välkomna Simon, Erik, och Adam på deras små Sverige/Skövdesejourer, haft inflyttningsfest, bjudit in Annas oerhört söta familj och släkt på påskfirande, börjat med mitt körkort ordentligt, börjat med examensarbetet, skickat in lite låtar som jag hoppas på och så har ju våren kommit i omgångar!

 

Nu (kl 15) sitter jag på bussen till Skara och ska till den första inspelningssessionen för Jörgen & Freÿs hett efterlängtade demo. För detta är ju en del i mitt examensarbete. Mer om detta kommer förstås...

 

Låtarna som skickats nyligen är; Nummer ett är ett bidrag till mitt högskoleprograms eget kompositionsstipendium. Med den låten satsar jag lite på att sticka ut...Tror inte att det fungerar men det kändes mer spännande än att skicka en "schlager-Frey-låt". Visserligen är det Music Factory:s "advicery board" som sitter i juryn, och de kanske har ett populärmusik-tänk... Vi får se.

 

Låt nummer två är en låt som skickats på ett "lead", alltså mycket förenklat en artist som söker låtar till sin nya skiva. Det är någon up-and-coming Engelsk artist med akustiskt pop-stuk som är målet för denna låt och nu har jag ju "lika stor chans att få med en låt på skivan som alla andra profesionella låtskrivare"... Skulle det mot all förmodan bli något så lär ni nog höra om det också... När det gällde denna låt hade jag också förmånen att kunna bjuda över en vän jag inte träffat på länge för demosången.

 

I övrigt njuter jag av den fantastiska vårvärmen och ser fram emot sommarens tågluff som jag planerar för fullt i skallen men egentligen inte har råd med i nuläget.

 

Sedan finns det faktiskt för första gången en liten, liten reell chans att mitt sedan länge ältade amerikanska problem löser sig... Hoppas det!

 

Ha det bra alla:)

 

Frey

 

Detta var då i måndags... Inspelningen gick inte så bra och jag hade inte koll på f*cking Västtrafiks undermåliga förbindelser, så jag kom inte hem förrän typ halv tolv. Och stackars söta Anna stukade foten när hon skulle möta stackars mig! Inte bra. Fucking Västtrafik.

Annars är våren underbar:)


RSS 2.0